Selamat Datang kepada pengunjung budiman ke blog SYIFA AS SAKINAH C&S. Terimakasih .. Sertai segera Insurans Kesihatan Prudential BSN Takaful , Skim Pelaburan Ahli KWSP & Khidmat Kaunseling serta Pengubatan Islam. Buat appoinment & berbicang segera terus dgn saya. .

Sunday, 12 July 2009

Pesta Makan Buah-Buahan Surau Al-Ansar Pada Hari Ahad ,12/7/2009

Pesta ini dianjurkan oleh Surau Al-Ansar , Coral Heights , Seremban dengan tema " Makan Sambil Menderma " untuk Tabung Pembinaan Surau. Pesta bermula jam 3.00 petang dan berakhir dalam pukul 5.00 petang . Pelbagai jenis buahan-buah disediakan termasuk buah durian , rambutan dan manggis. Buah-buahan ini dibiayai oleh beberapa ahli jemaah surau sendiri secara peribadi . Jazakumullahu khairal jaza'.Ramai penduduk yang hadir , termasuk juga penduduk yang bukan Islam . Pesta kali ini turut dihadiri juga oleh YB Hj.Aminuddin Harun , ADUN Sikamat ( PKR ).Terimakasih YB kerana memberikan sokongan..
Penulis bersama YB Hj.Aminuddin , ADUN Sikamat ( kiri ) dan En.Norazlan , Pengerusi Persatuan Penduduk Coral Heights ( kanan )No comments:

Post a Comment