Selamat Datang kepada pengunjung budiman ke blog SYIFA AS SAKINAH C&S. Terimakasih .. Sertai segera Insurans Kesihatan Prudential BSN Takaful , Skim Pelaburan Ahli KWSP & Khidmat Kaunseling serta Pengubatan Islam. Buat appoinment & berbicang segera terus dgn saya. .

Sunday, 16 June 2013

Program-Progam Yang DiAnjurkan Oleh SYIFA AS SAKINAH CONSULTANCY & SERVICES.


Pihak Syifa As Sakinah Consultancy & Services bersedia mengadakan program ini secara usahasama dengan mana-mana institusi pendidikan IPTA/IPTS, sekolah, jabatan, persatuan, masjid, surau, dan institusi-institusi masyarakat. Untuk mendapatkan penjelasan detail, call saya 012-6398524.


NAMA PROGRAM
JUMLAH KOS
BAYARAN
JUMLAH PESERTA

  PROGRAM 1

( KURSUS KEMAHIRAN )

KURSUS : FORMULA PANTAS MEMBACA AL-QURAN BERTAJWID MELALUI TANDA- TANDA.


Rujuk kepada
Syifa As Sakinah Consultancy & Services

TIDAK MELEBIHI
100 ORANG

 PROGRAM 2

( KURSUS KEROHANIAN )

KURSUS PENGUBATAN ISLAM: JENIS-JENIS MAKHLUK, JENIS-JENIS GANGGUAN DAN CARA PENGUBATAN ISLAM


Rujuk kepada
Syifa As Sakinah Consultancy & Services

TIDAK MELEBIHI
70 ORANG

PROGRAM 3
( CERAMAH MOTIVASI ISLAM)

CERAMAH : PERSONALITI USAHAWAN MUSLIM INSURAN /TAKAFUL  YANG CEMERLANG.


Rujuk kepada
Syifa As Sakinah Consultancy & Services

TIADA HAD

PROGRAM 4
(CERAMAH KEKELUARGAAN ISLAM )

CERAMAH : PARENTING STYLE; GAYA CEMERLANG, IBU BAPA GEMILANG, KELUARGA    TERBILANG
.


Rujuk kepada
Syifa As Sakinah Consultancy & Services


TIADA HAD

PROGRAM 5
(CERAMAH MOTIVASI ISLAM )

CERAMAH: BUSSINESS OF OPPURTUNITY (BOP) PELUANG MENJADI USAHAWAN TAKAFUL


Rujuk kepada
Syifa As Sakinah Consultancy & Services

TIADA HAD

PROGRAM 6
(KURSUS KEMAHIRAN)

KURSUS : TEORI & KEMAHIRAN SOLAT BAGI PESAKIT MUSLIM MENGIKUT CARA ISLAM


Rujuk kepada
Syifa As Sakinah Consultancy & Services

TIDAK MELEBIHI
50 ORANG

1 comment:

  1. KABAR BAIK !!!

    Nama saya Aris. Saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman sangat berhati-hati kerana ada penipuan di mana-mana. Beberapa bulan yang lalu saya tegang kewangan, dan putus asa, saya telah penipuan oleh beberapa pemberi pinjaman dalam talian. Saya hampir kehilangan harapan sampai Tuhan menggunakan rakan saya yang merujuk saya kepada pemberi pinjaman sangat handal dipanggil Ibu Cynthia meminjamkan pinjaman tanpa jaminan dari Rp800,000,000 (800 Juta) dalam masa kurang daripada 24 jam tanpa tekanan atau stres dengan kadar faedah hanya 2%.

    Saya sangat terkejut ketika saya menyemak baki akaun bank saya dan mendapati bahawa jumlah yang saya digunakan untuk dihantar terus ke akaun saya tanpa berlengah-lengah. Kerana saya berjanji bahawa saya akan berkongsi berita baik sehingga orang boleh mendapat pinjaman mudah tanpa tekanan. Jadi, jika anda memerlukan pinjaman apa-apa, sila menghubungi dia melalui e-mel: cynthiajohnsonloancompany@gmail.com dan oleh kasih karunia Allah dia tidak akan pernah mengecewakan anda dalam mendapatkan pinjaman jika anda mematuhi perintahnya.

    Anda juga boleh menghubungi saya di email saya: ladymia383@gmail.com dan kehilangan Sety saya diperkenalkan dan diberitahu tentang Ibu Cynthia Dia juga mendapat pinjaman baru dari Ibu Cynthia Anda juga boleh menghubungi dia melalui e-mel-nya: arissetymin@gmail.com sekarang, semua yang akan saya lakukan adalah cuba untuk memenuhi pembayaran pinjaman saya yang saya hantar terus ke akaun bulanan.

    ReplyDelete