Selamat Datang kepada pengunjung budiman ke blog SYIFA AS SAKINAH C&S. Terimakasih .. Sertai segera Insurans Kesihatan Prudential BSN Takaful , Skim Pelaburan Ahli KWSP & Khidmat Kaunseling serta Pengubatan Islam. Buat appoinment & berbicang segera terus dgn saya. .

Monday, 24 November 2008

Gambar : Hari Sukan PNC 2008


Pertandingan Sukan Terbesar tahun ini , Hari Sukan PNC 2008 telah diadakan pada 22/11/2008 ( Sabtu ) di Stadium Sepang , Salak Tinggi , Selangor.Pertandingan yang diadakan adalah seperti bola tampar , bola jaring manakala kemuncaknya adalah acara balapan seperti 100 meter , 200 meter , 400 meter dan lain-lain. Para pelajar PNC telah menyertai pertandingan itu mengikut rumah masing-masing ; Merah , Biru , Kuning dan Hijau. Manakala acara untuk staff hanyalah lari 4x 100 meter. Selain daripada sukan ,booth jualan makanan juga ada. Macam-macam minuman dan makanan yang dijual oleh pelajar PNC. Apa pun , yang penting sekali Juara keseluruhan Hari Sukan PNC 2008 ialah rumah MERAH . Syabas..
href="http://1.bp.blogspot.com/_UiiCaYt1LUs/SSoSwNNoCzI/AAAAAAAAAPc/-Wo1VfBLZ1A/s1600-h/DSC00806.JPG">
Pertandingan Sukan Terbesar tahun ini , Hari Sukan PNC 2008 telah diadakan pada 22/11/2008 ( Sabtu ) di Stadium Sepang , Salak Tinggi , Selangor.Pertandingan yang diadakan adalah seperti bola tampar , bola jaring manakala kemuncaknya adalah acara balapan seperti 100 meter , 200 meter , 400 meter dan lain-lain. Para pelajar PNC telah menyertai pertandingan itu mengikut rumah masing-masing ; Merah , Biru , Kuning dan Hijau. Manakala acara untuk staff hanyalah lari 4x 100 meter. Selain daripada sukan ,booth jualan makanan juga ada. Macam-macam minuman dan makanan yang dijual oleh pelajar PNC. Apa pun , yang penting sekali Juara keseluruhan Hari Sukan PNC 2008 ialah rumah MERAH . Syabas....

3 comments:

 1. huh?
  jeles saye..
  knape wat hari sukan mase kami nga posting?

  ReplyDelete
 2. Thank you ustaz masukkan gambar kami kat blog ni. Glamour rasanya.. Sport Day ni bukanlah ada apa-apa pun.biasanya jelah.cuma dapat release tension kit.ada gak aktiviti sukan kat PNC ni.

  ReplyDelete
 3. Saya rsa Sport KPJIC elok buat 2 x stahun.at least plajar yang prgi posting dpt mgmbil bahagian bila balik dri posting nnti. Camne pendapt saya? Ok tak ?

  ReplyDelete